Menu

Falkenbergs Visdagar | Jennie Abrahamson & Maia Hirasawa

Falkenberg

ABF i Falkenbergs Trädgård
lördag, 15 juli 2023 kl:18:30

Jennie Abrahamson
Jennie Abrahamson är artist och komponist och har gett ut fem soloalbum, det senaste 2017. I januari 2023 släppte hon för första gången något på svenska i och med att musiken från konsertföreställningen ”Kärlek och Makt” gavs ut. Hon hyllas ofta för sin magiska röst och förmåga att skriva låtar som är egna små universum. Utöver sin solokarriär har hon också turnerat och samarbetat med några av de mest namnkunniga artisterna i Sverige, och har varit på världsturne som förband och duettpartner till Peter Gabriel. På konserten får vi möta Jennie i ett intimt soloformat med piano, och höra specialversioner av låtar från alla hennes album.


Maia Hirasawa
Med sin egensinniga röst och melodiska låtar har Maia Hirasawa sedan debuten varit en självklar del av det svenska – och japanska – musiklivet, som artist, låtskrivare och producent.
Låten ”Äntligen” har spelats frekvent på radio och hon är högaktuell med sitt nya album – If This Is the End It Sure Is a Beautiful One.
Den 14 april kommer hon äntligen till Karlstad och Scalateaterns scen.

Maia Hirasawa slog igenom med albumet ”Though I’m Just Me” 2007 och med låtar som ”And I found this Boy” och ”The Worrying kind”. Sedan debuten för 13 år sedan har hon hunnit släppa sex album i Sverige och har också en gedigen karriär i sin fars hemland Japan, där hon fått flera stora hits. Hon har under dessa år skrivit musik på svenska, japanska och engelska och producerat många av sina album själv. Hon är också en flitig kompositör till film, tv-serier och reklamfilm i just Japan.


Insläppstid kl: 17:30
Spellängd: 4 timmar
Start kl: 18:30

Mer info:

Maia Hirasawa och Jennie Abrahamson uppträder var och för sig, där Maia Hirasawa börjar på scen 18.30 och Jennie Abrahamson går upp scen ca 19.45.

Datum / Tid

lördag, 15 juli 2023 kl: 18:30

Plats

Falkenberg, ABF i Falkenbergs Trädgård

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad